Priser

Førstegangs konsulatation á 45 minutters varighed
470 kr.

Normalbehandling á 30 min. varighed
365 kr.

Hos mig er der ingen skjulte gebyrer eller tillægsydelser uanset hvilken behandlingsform jeg tilbyder. Hos mig er det vigtigt at du trygt kan modtage den behandling som hjælper dig bedst muligt uden at skulle betale ekstra for akupunktur, shockwave osv.

Glad Ryg forløb
2800 kr. –husk Danmark giver tilskud samt mange sundhedsforsikringer betaler helt eller delvist.

Programlægning til fitness á 60 min. varighed
550 kr. 

Tilskud fra “Danmark” (gr. 5)

Førstegangskonsultation
133 kr.

Normalbehandling
88 kr.

Holdtræning
59 kr.

Glad ryg (gr. 5)
821 kr.

Behandling

Alle patienter starter med en førstegangskonsultation hos mig hvor du vil blive grundig udredt. Din baggrund, din aktuelle situation og min kliniske undersøgelse danner baggrund for det videre behandlings- og træningsforløb.

Det er vigtigt at få et grundigt kendskab til dine smerter/udfordringer så vi sammen kan tilrettelægge den rette behandlingsstrategi, hvor der tages hensyn til alle forhold.

Der er ingen ekstra omkostninger i forbindelse med akupunktur, sports- eller kinesiotape.

Da klinikken ikke har noget ydernummer og derfor arbejder uden tilskud fra den offentlige sygesikring er henvisning fra egen læge eller anden speciallæge ikke nødvendig.

Det er dog vigtigt at understrege at du stadig får tilskud fra ”Danmark” selvom du ikke har en henvisning.

Jeg samarbejder med en række forsikringsselskaber – herunder også sundhedsforsikringer. Er du i tvivl om dit forsikringsselskab dækker dine behandlinger helt eller delvist hos mig så giv dem et ring .

Kunderne siger

Et uddrag af udtalelser fra nuværende eller tidligere patienter på klinikken.

Anne Louise Holm

Jeg har haft Majken som min fysioterapeutsiden jeg første gang blev ramt af en discusprolaps i ryggen i 2014. Majken er fantastisk til sit arbejde, grundig, målrettet og til tider kan det godt gøre lidt ondt ???? Men jeg kunne ikke ønske mig en bedre fys

Claire Heedal

Majken er en fantastisk fysioterapeut som jeg vil anbefale til alle. Ikke bare er hun enormt dygtig fagligt men hendes holistiske tilgang gør, at hun ser – ikke kun dine fysiske skavanker – men DIG! Alt hvad hun foretager sig, tager udgangspunkt i dig, og hendes ikke-dømmende tilgang gør at I sammen skaber de bedste resultater. At Majken derudover har en ærlighed som få, og ikke bare fortsætter behandlinger unødigt, gør hele behandlingsforløbet endnu mere trygt. Jeg kan virkelig kun anbefale hende!

Camilla Thaysen

Majken er en stjernegod fys og holdleder. Jeg skal snart starte på 3. omgang af Glad Ryg forløb efter flere discusprolapser og rygoperationer. Det er et super godt hold-forløb med øvelser på forskellige niveauer, hvor alle kan være med. Man for nemt sved på panden! Jeg synes det er fedt med fælles udstrækningsøvelser som Majken står for

Bjørn Olsen

Majken er utrolig dygtig og top professionel , har hjulpet mig gennem en speciel ryg lidelse som jeg havde problemer med , med fysioterapi og trænings program , til en næsten normal hverdag , kan kun anbefale alle med problemer med at prøve hende , også hendes ryghold er værd at prøve det er " hårdt " men fantastisk

Winnie Kæmpe Hulstrøm

Mine varmeste anbefalinger..

Tobias H. Johansen

Top service og behandling!

Tina Borgert

Majken er super dygtig. Kan kun anbefales

Har du problemer med ryggen?

Det jeg lægger vægt på i min fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er, at finde ÅRSAGEN til dine smerter fremfor gætteri og symptombehandling. Når jeg kender årsagen til dine smerter kan jeg lægge en konkret og individuel tilpasset behandlingsplan som ender med, at du får genskabt kroppens naturlige bevægelser – uden smerter!