Individuel behandling

Det jeg lægger vægt på i min fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er, at finde ÅRSAGEN til dine smerter fremfor gætteri og symptombehandling. Når jeg kender årsagen til dine smerter kan jeg lægge en konkret og individuel tilpasset behandlingsplan som ender med, at du får genskabt kroppens naturlige bevægelser – uden smerter!

Dine symptomer er rigtig vigtige for at finde frem til den specifikke årsag til, at du har smerter men ofte kræver det en dybdegående undersøgelse og mange års erfaring at kende årsagen til smerterne og skabe en VARIG effekt af behandlingen.

Første konsultation:
Første gang jeg ser dig starter altid med en beskrivelse og snak om dine smerter; inklusiv spørgsmål og svar. Efterfølgende foretager jeg en grundig undersøgelse og giver dig en forklaring på hvad problemet drejer sig om og hvad der kan være årsagen til dine smerter.

Efter første konsultation lægger jeg en behandlingsplan. Denne plan vil indeholde mine anbefalinger i forhold til manuel behandling, akupunktur, tape, hjemmeøvelser, holdtræning etc

Efterfølgende behandlinger:
Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der overordnet skal til før man er smertefri. De efterfølgende behandlinger vil altid bestå af opfølgning på behandling og øvelser. Det er vigtigt at du føler dig tryg og derfor er det vigtigt at du får stillet de spørgsmål der rejser sig i løbet af behandlingsforløbet.

Så har du tidligere forsøgt behandling uden varig effekt på dine smerter og endnu ikke genvundet kroppens naturlige bevægemønstre så bestil en tid i min klinik til en grundig og kompetent undersøgelse som er baseret på mange års erfaring og specialiseret efteruddannelse.

Jo hurtigere du kommer i gang med din behandling desto større er chancen for at reducere behandlingstiden og vende tilbage til et liv uden smerter.
IMG 6830 1

Kunderne siger

Et uddrag af udtalelser fra nuværende eller tidligere patienter på klinikken.

Anne Louise Holm

Jeg har haft Majken som min fysioterapeutsiden jeg første gang blev ramt af en discusprolaps i ryggen i 2014. Majken er fantastisk til sit arbejde, grundig, målrettet og til tider kan det godt gøre lidt ondt ???? Men jeg kunne ikke ønske mig en bedre fys

Claire Heedal

Majken er en fantastisk fysioterapeut som jeg vil anbefale til alle. Ikke bare er hun enormt dygtig fagligt men hendes holistiske tilgang gør, at hun ser – ikke kun dine fysiske skavanker – men DIG! Alt hvad hun foretager sig, tager udgangspunkt i dig, og hendes ikke-dømmende tilgang gør at I sammen skaber de bedste resultater. At Majken derudover har en ærlighed som få, og ikke bare fortsætter behandlinger unødigt, gør hele behandlingsforløbet endnu mere trygt. Jeg kan virkelig kun anbefale hende!

Camilla Thaysen

Majken er en stjernegod fys og holdleder. Jeg skal snart starte på 3. omgang af Glad Ryg forløb efter flere discusprolapser og rygoperationer. Det er et super godt hold-forløb med øvelser på forskellige niveauer, hvor alle kan være med. Man for nemt sved på panden! Jeg synes det er fedt med fælles udstrækningsøvelser som Majken står for

Bjørn Olsen

Majken er utrolig dygtig og top professionel , har hjulpet mig gennem en speciel ryg lidelse som jeg havde problemer med , med fysioterapi og trænings program , til en næsten normal hverdag , kan kun anbefale alle med problemer med at prøve hende , også hendes ryghold er værd at prøve det er " hårdt " men fantastisk

Winnie Kæmpe Hulstrøm

Mine varmeste anbefalinger..

Tobias H. Johansen

Top service og behandling!

Tina Borgert

Majken er super dygtig. Kan kun anbefales

Har du problemer med ryggen?

Det jeg lægger vægt på i min fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er, at finde ÅRSAGEN til dine smerter fremfor gætteri og symptombehandling. Når jeg kender årsagen til dine smerter kan jeg lægge en konkret og individuel tilpasset behandlingsplan som ender med, at du får genskabt kroppens naturlige bevægelser – uden smerter!