GLA:D RYG

– er et tilbud til dig med vedvarende eller tilbagevendende rygbesvær.

Har du svært ved at finde ud af hvor meget du må/kan bruge din ryg?
Er du tilbageholdende med at bruge din ryg og belaste den?
Mangler du viden omkring rygsmerter og hvordan du kan styre dem?

Slagelse Rygklinik tilbyder nu et målrettet trænings- og undervisningsforløb for dig med rygsmerter.

GLA:D RYG er udviklet af forskere på Syddansk universitet og baserer sig på den nyeste viden inden for rygsmerter. KUN klinikker som er certificeret på SDU må anvende konceptet.

GLA:D RYG er et 8 ugers forløb bestående af:

  • En indledende rygundersøgelse, hvor du bliver testet. De samme tests foretages efter endt forløb. Du introduceres ligeledes til de øvelser som du skal udføre på holdet de kommende 8 uger og niveauet tilpasses dit personlige fysiske formåen.
  • 8 ugers superviseret træningsforløb med 2 timers træning hver uge.
  • 2 x 60 minutters patientuddannelse, hvor jeg underviser dig og de øvrige patienter på holdet omkring ryggen, smerter og hvad du selv kan gøre.

  • Efter de 8 ugers træningsforløb ses vi til slutevaluering, hvor du re-testes så vi kan sammenligne med resultatet inden du gik i gang.

Det kræver ingen henvisning for at deltage på GLA:D RYG. Hele forløbet koster kun 2800 kr. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til forløbet og mange sundheds- og ulykkesforsikringer dækker helt eller delvist dit forløb.

Tidspunkter:

Formiddagshold: tirsdage kl. 8-9 og fredage kl. 9-10

Eftermiddagshold: mandage og onsdage kl. 16-17

Enten er du tilknyttet formiddagsholdet eller eftermiddagsholdet – Dog er det muligt at veksle mellem de 2 hold hvis du f.eks har skiftende arbejdstider.

Hvis ikke du er patient på Fabrikken i forvejen er det vigtigt at jeg ser dig til en førstegangskonsultation inden vi starter dig op i forløbet – Det er vigtigt at du er grundig undersøgt inden vi går i gang så jeg har et indgående kendskab til dine rygsmerter og udfordringer.

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du at tilmelde dig så kan du ringe direkte til mig ALLE hverdage på 26 70 85 16. Læg blot en besked på min telefonsvarer og så ringer jeg dig op hurtigst.

Eller kontakt Fabrikken på telefon 44 22 07 00 – Her kan du bede om at blive ringet op af mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig

De bedste hilsner
Majken Winther,
fysioterapeut og klinikejer

IMG 6838
IMG 6861

Kunderne siger

Et uddrag af udtalelser fra nuværende eller tidligere patienter på klinikken.

Anne Louise Holm

Jeg har haft Majken som min fysioterapeutsiden jeg første gang blev ramt af en discusprolaps i ryggen i 2014. Majken er fantastisk til sit arbejde, grundig, målrettet og til tider kan det godt gøre lidt ondt ???? Men jeg kunne ikke ønske mig en bedre fys

Claire Heedal

Majken er en fantastisk fysioterapeut som jeg vil anbefale til alle. Ikke bare er hun enormt dygtig fagligt men hendes holistiske tilgang gør, at hun ser – ikke kun dine fysiske skavanker – men DIG! Alt hvad hun foretager sig, tager udgangspunkt i dig, og hendes ikke-dømmende tilgang gør at I sammen skaber de bedste resultater. At Majken derudover har en ærlighed som få, og ikke bare fortsætter behandlinger unødigt, gør hele behandlingsforløbet endnu mere trygt. Jeg kan virkelig kun anbefale hende!

Camilla Thaysen

Majken er en stjernegod fys og holdleder. Jeg skal snart starte på 3. omgang af Glad Ryg forløb efter flere discusprolapser og rygoperationer. Det er et super godt hold-forløb med øvelser på forskellige niveauer, hvor alle kan være med. Man for nemt sved på panden! Jeg synes det er fedt med fælles udstrækningsøvelser som Majken står for

Bjørn Olsen

Majken er utrolig dygtig og top professionel , har hjulpet mig gennem en speciel ryg lidelse som jeg havde problemer med , med fysioterapi og trænings program , til en næsten normal hverdag , kan kun anbefale alle med problemer med at prøve hende , også hendes ryghold er værd at prøve det er " hårdt " men fantastisk

Winnie Kæmpe Hulstrøm

Mine varmeste anbefalinger..

Tobias H. Johansen

Top service og behandling!

Tina Borgert

Majken er super dygtig. Kan kun anbefales

Har du problemer med ryggen?

Det jeg lægger vægt på i min fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er, at finde ÅRSAGEN til dine smerter fremfor gætteri og symptombehandling. Når jeg kender årsagen til dine smerter kan jeg lægge en konkret og individuel tilpasset behandlingsplan som ender med, at du får genskabt kroppens naturlige bevægelser – uden smerter!