Om Slagelse Rygklinik 

v/ Majken Winther

Slagelse Rygklinik er en selvstændig ejet klinik, som bygger på en vision om, at yde specialiseret og kompetent fysioterapi til dig med ryg- og nakkesmerter og/eller andre skader på bevægeapparatet, uden ventetid.

På min klinik kan du blive grundig udredt og behandlet for typiske ryglidelser som discusprolaps, spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen), atrose (slidforandringer) og ischiassmerter. Det kan både dreje sig om akutte og-/eller kroniske rygsmerter med større eller mindre grad af kompleksitet

Måske har du tidligere modtaget behandling uden resultat eller med delvis effekt på dine smerter og ønsker nu en mere grundig undersøgelse og gennemgang af dit rygproblem og og som en naturlig forlængelse heraf få lagt en konkret behandlingsplan.

Gennem de sidste 14 år har jeg specialiseret mig inden for rygområdet. Jeg er blandt andet uddannet mckenzieterapeut og har arbejdet på reumatologisk ambulatorium på Slagelse sygehus som specialiseret fysioterapeut.

Jeg har 20 års erfaring i udredning, diagnosticering og behandling af smerter i kroppen generelt. Min erfaring er, at tingene ofte hænger sammen og derfor kræver det et kendskab til skader på kroppen generelt for at komme din specifikke smerte til livs.

Derfor kan du naturligvis også blive behandlet for andre smerter i kroppen – både akutte og kroniske. Det kan være smerter i skulder, albue, hofte, knæ og ankler.

Fra starten har det været mit ønske at min klinik skulle indgå i optimale rammer for mine patienter. Det har aldrig kun handlet om at eje en klinik. Klinikken skulle indgå i et miljø hvor der var mulighed for udvikling, samarbejde, kvalitet og dynamik. De rammer mener jeg klinikken har fået opfyldt ved samarbejdet med Fabrikken.

Derudover har det været af stor betydning at jeg har kunne rådgive og vejlede mine patienter hele vejen i deres behandlings- og træningsforløb. Jeg mener det er vigtigt at dit behandlingsforløb kan understøttes af et fortsat tæt samarbejde omkring din rehabiliteringsproces. Det kunne med fordel være gennem holdtræning eller gennem selvtræning i vores fitnessafdeling. 

55719272 542009616292180 3682897296262955008 n

Kunderne siger

Et uddrag af udtalelser fra nuværende eller tidligere patienter på klinikken.

Anne Louise Holm

Jeg har haft Majken som min fysioterapeutsiden jeg første gang blev ramt af en discusprolaps i ryggen i 2014. Majken er fantastisk til sit arbejde, grundig, målrettet og til tider kan det godt gøre lidt ondt ???? Men jeg kunne ikke ønske mig en bedre fys

Claire Heedal

Majken er en fantastisk fysioterapeut som jeg vil anbefale til alle. Ikke bare er hun enormt dygtig fagligt men hendes holistiske tilgang gør, at hun ser – ikke kun dine fysiske skavanker – men DIG! Alt hvad hun foretager sig, tager udgangspunkt i dig, og hendes ikke-dømmende tilgang gør at I sammen skaber de bedste resultater. At Majken derudover har en ærlighed som få, og ikke bare fortsætter behandlinger unødigt, gør hele behandlingsforløbet endnu mere trygt. Jeg kan virkelig kun anbefale hende!

Camilla Thaysen

Majken er en stjernegod fys og holdleder. Jeg skal snart starte på 3. omgang af Glad Ryg forløb efter flere discusprolapser og rygoperationer. Det er et super godt hold-forløb med øvelser på forskellige niveauer, hvor alle kan være med. Man for nemt sved på panden! Jeg synes det er fedt med fælles udstrækningsøvelser som Majken står for

Bjørn Olsen

Majken er utrolig dygtig og top professionel , har hjulpet mig gennem en speciel ryg lidelse som jeg havde problemer med , med fysioterapi og trænings program , til en næsten normal hverdag , kan kun anbefale alle med problemer med at prøve hende , også hendes ryghold er værd at prøve det er " hårdt " men fantastisk

Winnie Kæmpe Hulstrøm

Mine varmeste anbefalinger..

Tobias H. Johansen

Top service og behandling!

Tina Borgert

Majken er super dygtig. Kan kun anbefales

Har du problemer med ryggen?

Det jeg lægger vægt på i min fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er, at finde ÅRSAGEN til dine smerter fremfor gætteri og symptombehandling. Når jeg kender årsagen til dine smerter kan jeg lægge en konkret og individuel tilpasset behandlingsplan som ender med, at du får genskabt kroppens naturlige bevægelser – uden smerter!